Nordea-fonden under COVID-19

Nordea-fonden er klar med rådgivning til ansøgere og støttemodtagere.

Teatercentrum er én af de støttemodtagere, der har udskudt aktiviteter. Aprilfestival 2020 med op mod 700 teateroplevelser for børn og unge - der er verdens største festival af sin art - er udskudt på ubestemt tid pga. COVID-19-situationen. Foto: Ditte Valente. 

Nordea-fonden arbejder videre

COVID-19-situationen påvirker netop nu næsten alle aktiviteter i det danske samfund, og også Nordea-fonden oplever i den forbindelse henvendelser fra både ansøgere og støttemodtagere.

Nordea-fonden forsøger så vidt muligt at arbejde med samme tilgængelighed som vanligt – blot fra hjemmekontorer – samt at finde de bedst mulige løsninger for støttede projekter.

”Situationen i Danmark netop nu er særlig for alle, og vi følger naturligvis udviklingen dag for dag. I fonden forsøger vi at arbejde videre, så vores støttemodtagere og ansøgere mærker mindst mulig ændring i dialogen med os, så vi sammen med støttede projekter finder de bedst mulige løsninger på udfordringer med planlagte aktiviteter i den kommende tid,” siger Henrik Lehmann Andersen, adm. direktør i Nordea-fonden.

Konkret er fonden tilgængelig på disse måder for hhv. støtte- og legatmodtagere samt nye ansøgere.

Støtte- og legatmodtagere

Flere støttede projekter har allerede været nødt til at aflyse eller udskyde planlagte arrangementer, aktiviteter eller udlandsophold. Det er vores erfaring, at der er lige så mange forskellige udfordringer, som der er støttede projekter. Derfor håndterer vi de konkrete udfordringer individuelt fra projekt til projekt.

Vi er klar til at tage dialogen på mail og telefon med den enkelte projektejer for sammen at finde den bedste løsning på de givne udfordringer.

Fondens primære mål er at se de støttede projekter afviklet med masser af aktiviteter over hele landet, når det atter er muligt.

Det er som altid vigtigt at være opmærksom på, at alle ændringer og justeringer i støttede projekter forudsætter fondens godkendelse.

Nye ansøgere

Nordea-fonden tager imod projektidéer og projektansøgninger som normalt.

Der er mulighed for at få en hurtig vurdering af sin projektidé inden for 72 timer på nordeafonden.dk/hurtigvurdering eller ved at ringe til os på 4060 3040 inden for normal åbningstid.

Foreninger og organisationer med idéer til Her bor vi-puljen kan kontakte os inden for alm. åbningstid samt kl. 16.30-19.00 torsdag 19. marts, tirsdag 24. marts, onsdag 25. marts og torsdag 26. marts på 4060 3040. Det er ligeledes muligt at få en hurtig vurdering af sin projektidé.
Se mere på nordeafonden.dk/herborvi

Nyhedsbrev

Tilmeld dig 'Nyt om gode liv'

Få nyheder, gode råd til ansøgningsprocessen og nyt om støttemuligheder direkte i din indbakke. 

Nordea-fondens nyhedsbrev er til alle, der arbejder med projekter, hvor aktiviteter og fællesskaber er nøgleord.

Du hører fra os ca. 10 gange om året.