Ledige stillinger

Lige nu har vi fem ledige stillinger, der kan søges frem til d. 27. maj.

Vandkulturhuset set fra oven (2024)

Som én af fem nye kolleger søger vi til uddelingsafdelingen en seniorprojektkonsulent, der har solid erfaring med projekt- og porteføljeledelse inden for bygge- og anlægsprojekter.

Minguide bæredygtighed billede

I stillingen vil du få særligt ansvar for opfølgning på projekter støttet inden for tre fokusområder: ’Børn og unge godt på vej’, ’Lyst til at deltage’ og ’Ud i det fri’. Det kræver, at du er systematisk, har en struktureret tilgang og leverer effektive processer. Samtidig har du god erfaring med sagsbehandling, rådgivning og projektopfølgning.

Ny investeringsstrategi (2024-2028)

Vi søger en systematisk og struktureret projektkonsulent med kompetencer indenfor IT og data til en nyoprettet fuldtidsstilling i sekretariatet. Du skal brænde for kontinuerligt at forbedre vores digitale løsninger, IT-setup og interne processer og løbende både supportere kollegaerne og ansøgere fra hele landet.

Game

Vi søger to projektkonsulenter til arbejdet med vores lokale og regionale uddelinger. For begge stillinger gælder det, at du kommer til at gøre en forskel for mange ansøgere over hele landet, der søger midler til mindre projekter. Du skal have en struktureret tilgang, kunne sagsbehandle, rådgive og følge op på en stor portefølje af projekter.


Bliv opdateret om ledige stillinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil have besked, når vi slår ledige stillinger op.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig 'Nyt om gode liv'

Få nyheder, gode råd til ansøgningsprocessen og nyt om støttemuligheder direkte i din indbakke. 

Nordea-fondens nyhedsbrev er til alle, der arbejder med projekter, hvor aktiviteter og fællesskaber er nøgleord.

Du hører fra os ca. 10 gange om året.