Mød Nordea-fonden på Idrætsmødet i Aalborg 2024 

Har I en god idé til et projekt eller en aktivitet, som skaber fællesskab og aktivitet – men mangler I midlerne? Mød Nordea-fonden på Idrætsmødet i Aalborg 23.-24. april og hør, om jeres forening kan få støtte.

Måske kan I få støtte til jeres projekt

Nordea-fonden er med på Idrætsmødet i Aalborg tirsdag 23. og onsdag 24. april og tilbyder alle foreninger en hurtig vurdering af deres projektidé – og dermed et svar på, om det er relevant at søge støtte.  

Nordea-fonden støtter projekter og aktiviteter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur. Både små og store foreninger og organisationer i hele landet kan søge om støtte. 

Mød Nordea-fonden på Idrætsmødet: 

  • Tirsdag 23. april kl. 16.45-17.45 i Restaurant Podium, Aalborg Kongres & Kultur Center (1. sal).  

  • Onsdag 24. april kl. 13-14 i foyeren, Aalborg Kongres & Kultur Center.   

I kan også altid få en hurtig vurdering online. Inden for 72 timer vil I kunne få svar på, om det er relevant for jer at søge støtte fra Nordea-fonden.  

Læs mere om Nordea-fondens støtteområder 

IDRÆTSMØDET er idrættens folkemøde for alle aspekter af idræt og bevægelse, hvor langt de fleste aktiviteter er gratis. Læs mere om Idrætsmødet her

Aktuelle støttemuligheder for foreninger og børnehaver 

Netop nu byder Nordea-fonden på to konkrete støttemuligheder 

  • Børnehavepuljen: Støtte til børnehaver, så de kan komme på tur i naturen. Der kan søges op til 15.000 kr. og der gives svar inden for 4 uger. 

  • Liv i det lokale: Støtte til lokalt forankrede projekter med op til 200.000 kr. Ansøgninger modtages løbende, og der gives svar inden for 3 måneder. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig 'Nyt om gode liv'

Få nyheder, gode råd til ansøgningsprocessen og nyt om støttemuligheder direkte i din indbakke. 

Nordea-fondens nyhedsbrev er til alle, der arbejder med projekter, hvor aktiviteter og fællesskaber er nøgleord.

Du hører fra os ca. 10 gange om året.